rss, dzięki. W takim razie jeśli coś, to umawiamy się indywidualnie czy jedzie kpl kilkunastu aut jednego dnia?
UWAGA-na bezwypadkową Fabię
Zwiń
X
-
UWAGA-na bezwypadkową Fabię
Moja z tuningowana Fabianka która przeżyła crash testa ze sprinterem
FOTO:
Pisze z ostrzeżeniem przed nabyciem mojego auta które się nie nadawało do jazdy a możliwe ze zostanie zrobione i sprzedane jako bezwypadkowe. Zacznę od danych auta:
- VIN TMBPH16Y41X010369
- Rok produkcji 12.2000r.
- 1.4 MPI 44kW (czyli jednostka czeska 8V 60KM) na samej benzynie
- Przebieg 104840km
- wersja classic czyli: wspomaganie kierownicy, antena na dachu i głośniki z przodu
Znaki szczególne:
Dymione boczne kierunkowskazy takie jak w linkach:
Jeżeli tego nie poprawili to będzie z przodu miał takie coś:
Kolejnym znakami są:
-4 dziury w schowku pasażera po Ledach
-ramka radia wycinana i w jednym kawałku jest a nie czterech
-jeden pasek z nawiewów ułamany pierwszy z góry po stronie pasażera przy szybie.
-brak osłony silnika
-opony Barum 165/70R14 na felgach stalowych z oryginalnymi kołpakami z jedną przetartą na rogu
Jeżeli ktoś by spotkał na jakiejś aukcji to proszę wysłać mi linka.
Z góry dziękuję
Piszę dla tego że osoba która ode mnie kupiła wystawiła go jako uszkodzone a ktoś ją kupił więc istnieje możliwość że ktoś go teraz remontuje i będzie chciał sprzedać okazyjnie nówkę samochód. Jeżeli jest też możliwość to można ten post umieścić w oddzielnym temacie aby się rzucał się w oczy ludziom na forum którzy poszukują autka.
-
-
Uważam, że miałeś super pomysł zakładając ten temat
Szkoda oczywiście, że straciłeś autko, ale może uchroni to kogoś przed zakupem 'bezwypadkowej' Fabi.
BTW. Nie działają linki z fotosika.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kornatZnalazła się Fabia
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10478191Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
No nie było strasznie bita ale trzeba było ją naciągać. Ale widzę że funduszu brakło na tylne chlapacze oraz ori wycieraczkę do tyłu.
Zamieszczone przez Marcello01gościa trzeba utemperować dla przykładu dla innych tego typu cwaniaków.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBpo co dzwonić? Zdenerwować się, z gościem pokłócić?
A po co sie kłucić ?? Spokojnym tonem powiedziec mu że juz sporo ludzi dobrze zna historię tego auta i nie ma sensuu kłamać. A jak sie bedzie upierał że auto bezwypadkowe to zgołosić naruszenie do OtoMoto i po sprawieCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Panowie ale o co te bicie piany? Nigdzie nie jest napisane, że bezwypadkowy. Dodatkowo nikt do gościa nie dzwonił a już snujecie teorie spiskowe, że na pewno będzie sprzedawca kłamał... jak w piaskownicy...
Poza tym auto nie wygląda na bardzo mocno uderzone i raczej nadaje/nadawało się do odratowania. A że ktoś to kupił, naprawił i próbuje sprzedać nie pisząc w ogłoszeniu, że bezwypadkowe to od razu jakiś przekręt?
Komentarz
-
Komentarz